Trakteer je kind(eren) op het kerstconcert voor baby’s, peuters en kleuters van Krulmuziek!

Met live muziek van professionele muzikanten: van kiekeboemuziek tot meezingen en swingen. Het is een speels mee-doe concert met rinkelende belletjes in kerstsferen.

Waar het ene kind volledig wordt betoverd door de muziek, klapt en swingt het andere kind meteen mee. Verlegen kinderen krijgen de tijd om te wennen doordat het concert rustig start en de spelletjes ze meenemen in de muziek.

Stilzitten is niet nodig: spontane reacties van het jonge publiek worden juist gewaardeerd. Het is een zeer rijke muzikale ervaring doordat het speciaal is ontwikkeld voor deze doelgroep vanuit de expertise van Muziek op Schoot en ervaren professionele klassieke muzikanten.

Voor jonge baby’s wordt een speciale plek ingericht waar ze heerlijk op een kleedje van de muziek kunnen genieten, terwijl de grotere kinderen mee kunnen klappen, dansen en spelen.

Na het concert is er een Meet&Greet en mogen alle kinderen op een kleine viool of cello spelen.

Er zijn 5 concerten: 3 voor het hele gezin om 9.30 uur, 11.00 uur en 15.30 uur. Elk concert duurt 45 minuten. Om 13.00 uur en om 14 uur is er een speciaal Babykerstconcert alleen voor baby’s van 0-24 maanden en hun verzorgers, waarbij de muzikanten samen met de kinderen op een groot kleed zitten en het jonge publiek de muziek van dichtbij kan beleven.

Twinkel kleine ster (0-6 jaar) 9.30 uur, 11.00 uur en 15.30 uur
Babykerstconcert (0-2 jaar) 13.00 uur & 14.00 uur

Kaartjes reserveren kan via de Bestel tickets button.

Ook interessant