Na een succesvolle eerste editie opent het Cultuurcafé in Zimihc Zuilen nogmaals zijn deuren voor het Kleinkunstcafé. Hier bestormen opkomende makers het podium om hun kleinkunsten aan de wereld te tonen. Een plek voor try-outs, experimenten en bewezen concepten. Beleef een verassende avond met humor en muzikaliteit in de intieme setting van het Cultuurcafé.

Met  deze keer:

Sara Veldhoen: conference
Sara vraagt zich af hoe we met gender om (moeten) gaan en waarom. Een conference over discriminatie en intelligentie, en waarom die twee zo met elkaar verweven zijn. Met humor, liedjes en een vleugje wetenschap.

Doctor Anders (Sander Essers): Dieet Anders
Dr. Anders is voedingskundige, maar wel Anders. Deze kleinkunstenaar uit Renkum brengt tegenwoordig als ‘Wetenschapper voor de Grap’ wijze en maffe liedjes, gedichten en hilarische overpeinzingen met een vleugje melancholie. Wegens succes gaat zijn nieuwe, actuele programma over voeding in reprise.

Wendela Hofstee (Wendela Hofstee): liedjes
Wendela is afgestudeerd van de opleiding Artiest Drama in Zwolle. In haar liedjes verwoordt ze op een poëtische, humoristische manier hedendaagde gevoelens, verwonderingen en irritaties. Met de herkenbare thema’s wil ze mensen in de lach laten schieten, raken en aan het denken zetten.

Emanuel (Emanuel van der Ven): gedichten
Deze dichter verwoordt zijn scherpe observaties van het leven in het kelin en in het groot steeds weer verrassend en altijd vermakelijk.

Ook interessant