Een kerstconcert van HOV-C en NL Dance.

In 2018 brachten het HOV jeugd orkest en dansschool NL Dance een spetterende avond met een popconcert. Nu drie jaar later staan zij weer samen op het podium met een swingend kerstconcert!
De kerstklassiekers passeren de revue en je waant je even in een heerlijk winter wonderland. Gezelligheid, knus en warmte; HOV-C en NL Dance kijken ernaar uit om dat in ons theater samen te ervaren.

Er wordt al een tijdje druk gerepeteerd, het is altijd weer een mooie uitdaging om muzikanten en dansers samen één te laten worden. HOV-C is een orkest met ongeveer 25 muzikanten in de leeftijd vanaf 13 jaar, spelen ca. 4 jaar een instrument en zijn het hoogste niveau jeugdorkest binnen Harmonie Orkest Vleuten. Het HOV-C orkest staat onder leiding van dirigent Christiaan van der Weij.

Dansschool NL Dance heeft drie selectieklassen en zijn met totaal 20 danseressen in de leeftijd 10 t/m 28 jaar. Ze hebben voor deze kerstshow choreografieën aangeleerd gekregen van drie verschillende docenten: Amber Fase, Sjifra IJpma en Nicole Huynh-van der Lee.

Ook interessant