Deze zomer kun je weer genieten van de reeks Kerken Luisteren. Elke week in de maanden juli, augustus en september kun je in een van de prachtige kerken in Utrecht genieten van een gratis concert.

Katinka van Genderen
Tessa Katinka is trompettist, zangeres en liedjesschrijver. In 2018 studeerde zij af als klassiek trompettist aan HKU Utrechts Conservatorium. Al voor haar conservatoriumstudie ontdekte Tessa haar passie voor zingen en liedjes schrijven. Haar eigen muziek delen als zangeres én trompettist is wat ze het liefste doet. Met haar eigenzinnige, maatschappijkritische, grappige en soms kwetsbare liedjes vertelt ze verhalen aan haar publiek. Tijdens dit optreden zal Tessa samen met contrabassist Jurjen de Roest op het podium staan. Samen vormen zij een dynamisch duo en zullen met verschillende instrumenten de eigenzinnige liedjes van Tessa uitvoeren.

Reserveren
Om dit concert bij te wonen verzoeken wij je om van tevoren te reserveren. Vrije inloop is mogelijk, houd wel rekening met een maximum aantal bezoekers dat in de kerk is toegestaan.

Ook interessant