Deze zomer kun je weer genieten van de reeks Kerken Luisteren. Elke week in de maanden juli, augustus en september kun je in een van de prachtige kerken in Utrecht genieten van een gratis concert.

Samantha Lenssinck
Samantha Lensink is 19 jaar oud en studeert docent muziek aan het HKU Utrechts Conservatorium. Van origine is zij musical zangeres maar tegenwoordig zingt ze eigenlijk alles wat op haar pad komt. Het liefst zingt ze kleinkunst, pop ballads en Singer-songwriter nummers. De boodschap van een nummer en inleving zijn voor haar de belangrijkste aspecten van muziek. Van Samantha kan je dus kleine, intieme nummers verwachten, begeleid op de gitaar en/of piana door haar klasgenoot Lina Kuipers.

Voor Kerken Luisteren verzorgd Samantha een rustig, intiem concert waarbij lichte Nederlands- en Engelstalige muziek worden afgewisseld.

Reserveren
Om dit concert bij te wonen verzoeken we je om van tevoren te reserveren. Vrije inloop is mogelijk, houd wel rekening met een maximum aantal bezoekers dat in de kerk is toegestaan.

Ook interessant