Deze zomer kun je weer genieten van de reeks Kerken Luisteren. Elke week in de maanden juli, augustus en september kun je in een van de prachtige kerken in Utrecht genieten van een gratis concert.

Duo Pageluza
Paulien van der Werff en Gert de Vries vormen een duo dat snel aan bekendheid wint. Zij delen een voorliefde voor het intieme karakter van luitliederen, liederen met vihuela da mano, liederen met barok- en romantische gitaar. Hun repertoire bestaat uit muziek van de 15e t/m begin 19e eeuw. Zij traden o.a. op in het Huygens Museum (Voorburg), Catharijne Convent ( Utrecht), Abdij concerten (Den Haag), Oude Kerkconcerten Soest, Pauluskerkconcerten Baarn, Fringe concerten Festival Oude Muziek (Utrecht) en in lunch- en kasteelconcerten.

In het Spaanse programma ‘Corte de Milagros’ met barokgitaar worden o.a. liederen vertolkt van José Marin (1616-1699) en Santiago de Murcia (1673-1739).

Reserveren
Om dit concert bij te wonen verzoeken we je om van tevoren te reserveren. Vrije inloop is mogelijk, houd wel rekening met een maximum aantal bezoekers dat in de kerk is toegestaan.

Ook interessant