Deze zomer kun je weer genieten van de reeks Kerken Luisteren. Elke week in de maanden juli, augustus en september kun je in een van de prachtige kerken in Utrecht genieten van een gratis concert.

Kerken Luisteren
Sofie brengt tijdens dit concert Nederlandstalige liedjes ten gehore, zoals Laat me van Ramses Shaffy, Je t’aime van Karin Bloemen en De vrouw die niet kon gaan van Nielson ten gehore, waarbij zij op de piano begeleid zal worden.

Over Sofie de Bruijn

De in 2002 geboren Woerdense singer-songwriter Sofie de Bruijn begon haar carriere met het het zingen van covers waarbij het publiek kennis maakt met haar warme, zuivere stem. Als winnares van een lokale talentenjacht trad zij op 12 en 13 jarige leeftijd op voor een 8.000 koppig publiek tussen grote artiesten als Ilse de Lange en Glennis Grace. Na een duet met Paul de Leeuw in het Amphion theater in Doetinchem weet ze het zeker, haar toekomst ligt in het theater!

Haar muzikaliteit en creativiteit maken dat ze op 15 jarige leeftijd begint met het schrijven van haar eigen muziek waarmee ze verschillende prijzen wint waaronder de Sweet Sorrow Award in 2017 en de Theater tussen de Schuifdeuren publieksprijs in 2019. Door haar jeugdige enthousiasme en passie voor muziek valt ze op als veelbelovend talent en heeft ze in februari 2019 de Aanmoedigingsprijs Cultuur van Cultuurpijs Woerden gewonnen. In mei 2019 speelde ze haar eerste solovoorstelling ‘PuberTijd!’.

Reserveren
Om dit concert bij te wonen verzoeken wij je om van tevoren te reserveren. Vrije inloop is mogelijk, houdt echter rekening met een maximum aantal bezoekers dat in de kerk is toegestaan.

 

Ook interessant