Deze zomer kun je weer genieten van de reeks Kerken Luisteren. Elke week in de maanden juli, augustus en september kun je in één van de prachtige kerken in Utrecht  een gratis concert bijwonen.

Mignon Primus
Mignon Primus, een veelzijdige lyrische sopraan, begon tijdens haar opleiding theater, film- en televisiewetenschappen de studie Classical Singing aan het conservatorium van Utrecht. Zij behaalde haar examen Music Performance bij de docenten Henny Diemer en Pierre Mak in 2006.

Mignon’s stemgeluid is warm, rond en helder en heeft ook een goede laagte. Haar kracht is haar intense expressie in dramatische aria’s en liederen met lange legato lijnen. Daarnaast beheerst zij juist de hoge slanke toon in het oratorium repertoire en met goed verstaanbare dictie. Tot slot treedt Mignon regelmatig op met haar eigen ensemble ‘Trio Dame Blanche’ (hierin was zij live te horen op NPO Radio 4 op 29 september 2019).

Carol Ruiz-Ghandia
Carol is geboren in Barcelona en woont sinds 2004 in Nederland. Ze kwam naar Nederland om haar Master te behalen aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht met Alan Weiss. Na haar Masters eind-examen kreeg ze als beoordeling “tremendous Artistic possibilities “. De passie van Carol ligt in het continu luisteren en de zoektocht naar het perfecte legato en de mooiste adembenemende klank.

Programma
Het Kerken Luisteren programma bestaat uit een Romantisch liedprogramma afgewisseld duo en solopiano met Spaanse componisten zoals Granados en de Duitse componist Brahms, met ook wat lichter Romantisch repertoire van Gershwin.

Reserveren
Om dit concert bij te wonen verzoeken we je om van tevoren te reserveren. Vrije inloop is mogelijk, houd wel rekening met een maximum aantal bezoekers dat in de kerk is toegestaan.

Ook interessant