Kerken Luisteren is een gratis concertserie in de Utrechtse binnenstad kerken. Tijdens deze concertreeks kan je gratis komen luisteren naar topmusici.

Op zesjarige leeftijd heeft ze voor het eerst een gitaar in handen en geeft ze haar eerste optreden. Ze zat in diverse koortjes en bandjes. Voor Noanna (37) is zingen als ademen. Noanna’s muziek is een combinatie van ‘eigenwijze pop’ met folk- en countryinvloeden, geïnspireerd door o.a. Miss Montreal en Nelly Furtado.

Met haar muziek wil Noanna in de eerste plaats mensen laten genieten. Daarnaast hoopt ze dat men er herkenning in vindt en dat mensen opgeladen worden door de muziek. Ze wil luisteraars aanmoedigen voor zichzelf te kiezen en zingt over thema’s als zelfveroordeling en perfectionisme en hoe belangrijk onvoorwaardelijke (zelf)liefde is om dit soort problemen het hoofd te bieden.

Noanna wil haar vaardigheden ook delen met anderen. In juni 2018 studeerde ze af aan het Universal Voice Instituut van Alberto ter Doest. Als Master Teacher geeft ze nu les met haar eigen zangpraktijk ‘Beter Belten‘. Voor dit concert neemt Noanne enkele gastmuzikanten mee, waaronder gitariste/bassiste Anika Jansen.

Voor alle concerten in deze reeks geldt:
– Toegang gratis. Een gift na afloop wordt op prijs gesteld.
– Reserveren is verplicht. Dit kan van tevoren via de ticketlink aan de rechterzijde of ter plekke (vol = vol).
– I.v.m. de corona maatregelen geldt een maximum aantal bezoekers, die varieert per kerk
– Kom niet naar een concert als je verkoudheidsklachten en/of verhoging hebt.
– Wijzigingen onder voorbehoud i.v.m. onvoorziene omstandigheden. Kijk voor de meest actuele informatie op: www.kerkenkijken.nl

De concerten worden (mede) mogelijk gemaakt door: VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fentener van Vlissingen Fonds, KF Hein Fonds, Elise Mathilde, Museum Speelklok, TivoliVredenburg en HKU Utrechts Conservatorium.

Ook interessant