Kerken Luisteren is een gratis concertserie in de Utrechtse binnenstad kerken. Tijdens deze concertreeks kan je gratis komen luisteren naar topmusici.

De eerste editie van Kerken Luisteren luister je naar de muziek van Lizet Aviva. Haar muziek is als water: het neemt je mee met een kabbelende stroming, maar het sleurt je ook als een draaikolk naar de bodem.

Soms een duidelijke weerspiegeling, soms een waas door rimpelingen op het wateroppervlak. Lizet schrijft en performt songs over het ontgroeien van het verleden, het dealen ermee en het zijn van een dromer in deze snel draaiende wereld. Haar open warme stem en folky gitaarspel ondersteunen haar poëtische teksten.

Voor alle concerten in deze reeks geldt:
– Toegang gratis. Een gift na afloop wordt op prijs gesteld.
– Reserveren is verplicht. Dit kan van tevoren via de ticketlink aan de rechterzijde of ter plekke (vol = vol).
– I.v.m. de corona maatregelen geldt een maximum aantal bezoekers, die varieert per kerk
– Kom niet naar een concert als je verkoudheidsklachten en/of verhoging hebt.
– Wijzigingen onder voorbehoud i.v.m. onvoorziene omstandigheden. Kijk voor de meest actuele informatie op: www.kerkenkijken.nl

De concerten worden (mede) mogelijk gemaakt door: VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fentener van Vlissingen Fonds, KF Hein Fonds, Elise Mathilde, Museum Speelklok, TivoliVredenburg en HKU Utrechts Conservatorium.

Ook interessant