Aan de slag met taal en literatuur? Kom op 5 december naar de introductieworkshop van Literair Atelier à Gogo.

Literair Atelier à GoGo is een nieuw programma van BedtimeStories voor actieve senioren. Onder leiding van een professionele acteur ga je met andere deelnemers aan de slag met taal en literatuur. Er worden verhalen gedeeld en voorgelezen en je haalt het mooiste bij jezelf naar boven. Wist je dat je zomaar een gedicht kan schrijven, een column maken of een interview schrijven? Je kunt een reis maken door je kamer of een rondleiding maken in het Gedachtenhotel. Je gaat het allemaal zelf doen!

Hou je van lezen? Ben je dol op het luisteren naar verhalen of gedichten? Wil je samen op verhaal komen of zelf iets uit je lievelingsboek voordragen? Wil je met anderen de geheimen van je boekenkast delen? Wil je met elkaar nieuwe verhalen ontdekken, vergeten woorden vinden of een lesje moppen tappen krijgen? Dan is Literair Atelier à GoGo vast iets voor jou!

Hoe werkt het?

Een acteur van BedtimeStories begeleidt Literair Atelier à GoGo met een programma waar met elkaar aan verschillende opdrachten wordt gewerkt. De opdrachten bestaan uit verschillende schrijfopdrachten, poëzie en liedteksten en het reflecteren hierop. De acteur nodigt je uit om je eigen literatuur, cultuur of achtergrond in te brengen en reikt uitdagende opdrachten aan, waarmee je aan de slag gaat en je jezelf creatief kunt ontwikkelen. Zoals het maken van poëzie, met rijm of zonder rijm, het schrijven van een column of een kort verhaal.

Enthousiast na de introductieworkshop? Schrijf je ook in voor de vervolgworkshops:

Vervolgworkshop 12 december 2023

Vervolgworkshop 19 december 2023.

Meld je daarvoor aan door een mail te sturen naar: h.nanlohy@zimihc.nl.

Ook interessant