Een interactieve voorstelling van rappers die de dialoog met het publiek aan durven.

Geef je mening via je mobiele telefoon en draag bij aan het verhaal van de freestylers op het podium. Dit is de voorstelling In Rap en Roer! Vier broedplaatsen in Almere, Lelystad, Utrecht en Apeldoorn worden bij elkaar gebracht om een voor elke locatie unieke voorstelling te maken. In speciale artlabs wordt de voorstelling met lokaal talent voorbereid waardoor er op elke locatie iets anders te beleven valt. Zo was urban art nooit eerder te ervaren!

In Rap en Roer! Staat bol van live muziek met de vertrouwde akoestische kwaliteit van de professionals van In ’t Veld en de beats en lyrics van MC DRT. In het voorprogramma ondersteunen zij de makers uit de Art-Labs die een plekje wisten te veroveren om ze te laten schitteren. In het hoofdprogramma nemen de graffiti, decors en foto’s uit de artlabs weer een prachtige bijrol op het podium in. Een voorstelling waarin jouw mening over klimaat, maatschappij, sociaal gedrag en lekker eten centraal staat. Dat is In Rap en Roer! Bekijk hier een voorproefje!

Goed om te weten

Wegens de coronamaatregelen, kies je een type ticket, zodat we je veilig plaats kunnen bieden in onze zaal. Kom je bijvoorbeeld met twee personen? Kies dan 2 x het ‘Duoticket’. Kom je met vier personen? Kies dan 4 x het ‘Kwartetticket’, enzovoorts. Met deze tickets kom je naast elkaar te zitten. De vermelde prijs is per ticket.

Soloticket: kom je alleen? Kies deze optie.
Duoticket: kom je met 2 personen ? Kies deze optie.
Trioticket: kom je met 3 personen? Kies deze optie.
Kwartetticket: kom je met 4 personen? Kies deze optie.
Kwintetticket: kom je met 5 personen? Kies deze optie.

Ook interessant