Stel je eens voor; begin november op de boot naar Nederland om daar vele kinderen te verblijden met mooie cadeautjes, gedichten en gevulde schoentjes! Ja, Sinterklaas en de Pieten zijn er maar druk mee.

Om in Nederland over de daken te kunnen rennen, moeten zij natuurlijk een goede conditie hebben, dus de Pieten krijgen Pietengym. Alle cadeautjes voor het volgende jaar moeten ook weer mooi ingepakt worden om het bakken van de pepernoten niet te vergeten. Om al dat harde werken met plezier te kunnen doen, riep Sinterklaas jaren geleden vier Pieten bij elkaar. Het was Sinterklaas opgevallen dat deze Pieten altijd stonden te zingen tijdens het werk. “Om de sfeer er lekker in te houden ,” zei Sinterklaas, “wil ik graag veel meer muziek om me heen hebben!”. “En daarom” vervolgde Sinterklaas, “zijn jullie vanaf vandaag De Feestpieten!”. De Feestpieten mogen ieder jaar mee naar Nederland om daar van elk Sinterklaas feestje een top feest te maken!

Inmiddels zijn de Feestpieten al op heel veel plekken in Nederland langs geweest om hun liedjes te laten horen. Sinterklaas heeft dit jaar besloten de Feestpieten naar het ZIMIHC Theater Zuilen in Utrecht te sturen. Dat betekent dat jíj erbij kunt zijn!

En dat is hard nodig, want de Feestpieten zijn maar met z’n vieren en houden ervan om feest voor tien te maken. Er zijn dus wel wat kinderen nodig die hard kunnen meezingen en dansen….

Voor meer informatie over de voorstelling, kijk dan op www.sinterklaastheater.nl

Kaartverkoop verloopt via het theater, klik rechtsboven op de button “Tickets”  

Ook interessant