Deze herfstvakantie organiseren ZIMIHC en SportUtrecht weer samen met De Vrijstaat de Herfst Express – dit jaar niet één, maar twee edities!

Er staat opnieuw een interessante mix van sport en cultuur op het programma. Op maandag 24 en dinsdag 25 oktober is er een Express waar we aan de slag gaan met bewegende kunst en capoeira. Lees hieronder meer, of klik hier voor meer informatie over de tweede Herfst Express op donderdag 27 en vrijdag 28 oktober.

Thema: beweging
Bewegende kunst, wat is dat? Dat leer je in deze twee dagen van Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst. Je gaat schilderen terwijl je in beweging bent en maakt een mobiel die eigenlijk nooit helemaal stilstaat. Na de dagelijkse dosis creativiteit is het tijd voor sport: Capoeira. Andrea Droës en haar partner nemen je mee in de wereld van deze vechtkunst, waar beweging gepaard gaat met instrumenten en zang.

Praktisch
De Herfst Express is voor kinderen van 6 – 10 jaar oud. Beide dagen vinden plaats op de boerderij van De Vrijstaat en zijn van 10:00 tot 15:00 uur, inclusief lunch. Als er allergieën zijn is het handig om zelf iets mee te nemen.

Tickets
Op vertoon van U-Pas is deelname aan de Herfst Express gratis, anders kost een ticket € 25,-. Heb je geen U-pas en ook geen € 25,-? Neem dan contact op met Anne & Kathelyn. De Herfst Express is voor ieder kind!

Ook interessant