Deze herfstvakantie organiseren ZIMIHC en SportUtrecht weer samen met De Vrijstaat de Herfst Express – dit jaar niet één, maar twee edities!

Er staat opnieuw een interessante mix van sport en cultuur op het programma. Op donderdag 27 en vrijdag 28 oktober is er een Express waar we aan de slag gaan met lichtsculpturen en stuntsteps. Lees hieronder meer, of klik hier voor meer informatie over de andere Herfst Express op maandag 24 en dinsdag 25 oktober.

Thema: lichtsculpturen en stuntsteps
Op vrijdag 4 november doen kinderen en jongeren van De Vrijstaat mee met het Vuur van Sint Maarten. Voor dit evenement bouwt iedereen van De Vrijstaat prachtige lichtsculpturen, gemaakt van rijstpapier en wilgentenen. Maar de deelnemers van de Herfst Express presenteren hun kunstwerken deze avond op een unieke manier: niet lopend, maar op de step! Om alvast wat tricks te leren gaan we tijdens de Herfst Express middagen de skatebaan op met stuntsteps. Na deze twee dagen ben je helemaal klaar voor de optocht.

Praktisch
De Herfst Express is voor kinderen van 6 – 10 jaar oud. Beide dagen vinden plaats op de boerderij van De Vrijstaat en zijn van 10:00 tot 15:00 uur, inclusief lunch. Als er allergieën zijn is het handig om zelf iets mee te nemen.

Tickets
Op vertoon van U-Pas is deelname aan de Herfst Express gratis, anders kost een ticket € 25,-. Heb je geen U-pas en ook geen € 25,-? Neem dan contact op met Anne & Kathelyn. De Herfst Express is voor ieder kind!

Ook interessant