Zanggroep Gozers zingt een verrassend repertoire van bekende en minder bekende pop-, rock- en jazznummers, grotendeels in speciaal voor hen nieuw geschreven arrangementen.

12 stevig zingende kerels in 1 zanggroep, kom er maar eens om. Je moet ze doorgaans met een kaarslichtje zoeken. Deze geweldige en zeer ervaren stemmen uit alle windstreken van Nederland vormen de gloednieuwe a capella groep Gozers. Op 14 april strijken zij neer in Theater ZIMIHC Zuilen voor twee unieke concerten.

Power gecombineerd met souplesse, een zanggroep met veel karakter én een randje. Individuele stemkleuren en levenservaring met finesse samengesmeed tot een harmonieus geheel. Ruwe bolsters met een muzikale en gevoelige pit, dat is Gozers!

Gozers kan en durft de essentie van de nummers op een unieke en authentieke manier te raken. Zangers met heel verschillende achtergronden: van ICT’er tot tuinman en van boer tot adviseur. Wat hen verbindt is hun grote passie voor a capella zang. Het plezier en de kameraadschap spat ervan af!

Wil je Gozers vocaal aan het werk zien, kom dan 14 april naar ZIMIHC theater Zuilen. Om 15:00 en 17:00 geven Gozers daar hun concert onder muzikale leiding van Ruben Smits.

Ook interessant