Gouwe Ouwe is een feest(je) van herkenning, vol nostalgische livemuziek uit de jaren ’60 en ’70.

Je allereerste elpee, de openingsdans van je huwelijk, het plaatje dat je maar blééf draaien tijdens liefdesverdriet, of dat nummer waar je spontaan kippenvel van kreeg bij dat grandioze concert. Je hoeft de eerste klanken maar te horen en je bent weer terug in dat moment.

Gouwe Ouwe is dan ook een feest(je) van herkenning! Iedereen is welkom. Sleep vrienden, familie of buurtgenoten lekker mee of kom alleen; contact leggen gaat ouderwets makkelijk. Onze liveband kent zijn klassiekers en voelt feilloos aan waar de zaal zin in heeft; van Elvis Presley tot Wim Sonneveld.

Inloop vanaf 14:00. Het feest start om 14:30 en duurt tot ongeveer 16:15.

Tickets

Tickets zijn te koop via de ticketlink, via info@gouweouwe.nl of via telefoonnummer: 06 – 38 01 98 42 (bereikbaar op maandag en donderdag).

Kun je niet op deze datum? Geen zorgen, de volgende middag is op zondag 17 december.

Stichting De Tijdmachine

Gouwe Ouwe is een initiatief van Stichting De Tijdmachine. Vergrijzen op eigen wijze, daar draait het bij ons om! Met een bewezen aanpak, aandacht en plezier dragen onze projecten bij aan het (structureel) verbeteren van de kwaliteit van leven van ouderen – of je nu zelfstandig woont of in een verpleeg- of verzorgingshuis. Want iedereen verdient het om op zijn of haar eigen manier oud te worden. Waardig, respectvol en met zelfregie.

Ook interessant