Kom met een biertje of een frisje luisteren naar nieuw en lokaal talent.

Tijdens Gluren bij de Buren verwelkomen wij onze buren in het theater met een lokale act. Bandjes, theatermakers, dansers en andere podiumkunstenaars spelen de sterren van de hemel. Jazz-trio’s, musicalsterren (in de dop), punkbands, balletdansers, grappenmakers, kleinkunstenaars en andere podiumbeesten. Bij elke deelnemende locatie treedt de podiumkunstenaar drie keer een half uur op tussen 12:00 en 17:00. De locaties zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdragen en reserveren is niet nodig.

Meditatie met zang en beweging in het Tao Kalligrafie veld

12:45 / 14:15 / 15:45
Een ieder is welkom om de kracht en vrolijkheid van meditatie met zang en beweging in het Tao Kalligrafie veld te ervaren. Deze oefeningen zijn gemakkelijk en ook op  een speelse manier aan te leren. Een ieder zou op verschillende manieren positieve effecten van deze technieken kunnen voelen.

Aurora

12:00 / 13:30 / 15:00
Een Utrechtse vocal group. Het noorderlicht, de aurora borealis, ontstaat door het samenspel tussen de verschillende elementen van de aarde. De groep bestaat uit zo’n twaalf enthousiaste zangeressen tussen de 25 en 35 jaar. Ze zingen lichte muziek in al zijn facetten: van pop tot wereldmuziek.

Het programma en alle locaties zijn te vinden via de website.

Ook interessant