ZIMIHC is 35 jaar! En dat vieren we graag met de bewoners van Utrecht. Zat Ik Maar in Hoog Catharijne (ZIMIHC) wordt Zat Ik Maar in Het Circus (ZIMIHC)!

Want het thema van deze avond is familiecircus! Verwacht een bonte carroussel-show van vijfkwartier aaneengesloten creativiteit uit alle kunstvormen. Deze show is leuk voor jong en oud!

ZIMIHC Galalalalaaa

In een wervelende en spectaculaire show van vijfkwartier geven we de vloer aan de mensen waar ZIMIHC voor werkt: de amateurkunstenaars. Tijdens het ZIMIHC Galalalalaaa schitteren zij onder regie van Paul Feld en Mystha Mandersloot. Zo krijgt het publiek te zien hoe rijk de Utrechtse amateurkunst is. Deze is springlevend en energiek, het bruist en de creativiteit spat ervan af.

De show is een ode aan al die mensen, instellingen en organisaties die ZIMIHC de afgelopen jaren hebben ondersteund of het werk van ZIMIHC mogelijk gemaakt hebben.

Programma

Het programma volgt snel! Houd deze pagina in de gaten voor de meest actuele informatie.

Voor wie

Het Galalalalaaa is een spectaculaire show die amateurkunstenaars samen op het podium laat fonkelen. We willen de kunstenaars en bezoekers met elkaar verbinden. Bewoners van heel Utrecht zijn van harte welkom!

Tickets

Het Galalalalaaa is gratis, maar reserveren is wel verplicht. Wees er wel snel bij, want de tickets gaan hard!

Ook interessant