• player laden...

Ook dit jaar slaan het Nederlands Filmfestival, Filmdiner in Zuilen en ZIMIHC de handen ineen om je een prachtige editie van het Filmdiner te bieden!

Liefde op het eerste gezicht bestaat. Het gebeurt. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky en Miles, ook al hebben ze elkaar slechts vluchtig op het vliegveld gezien. Allebei haastig onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van COVID-19 is. En zo zit Miles in Londen en Lucky in Amsterdam. Beiden opgesloten in hun eigen huis, ver weg van elkaar. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Hier begint hun liefdesgeschiedenis. Maar zou de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen?

We zijn blij dat we ook dit jaar weer een filmdiner in het teken van het Nederlands Film Festival naar de wijk kunnen brengen. Verwacht een heerlijke film met dito menu, een Q&A met de makers en natuurlijk de vertrouwde Zuilense gezelligheid.

Praktisch

The Colour Kitchen verzorgt een heerlijk driegangenmenu. De inloop start om 17.00 uur, vanaf 18.00 uur gaan we van start in de theaterzaal. De entree is € 29,50 inclusief driegangendiner en film, exclusief drankjes.

Reserveren kan via de Bestel ticket-knop of via 030 223 0023.

Ook interessant