We kunnen weer gezellig samen eten en film kijken tijdens het Filmdiner in Zuilen!

Op zondag 10 juli 2022 luiden we de zomervakantie in met de Senegalees/Franse film Yao. Ga op reis met charmante acteur Omar Sy (Les intouchables), de Malinese muzikale wereldster Fatoumata Diawara, de 10-jarige Lionel Basse en geniet van prachtige beelden van Senegal.

De 13-jarige Yao woont in een klein dorp in het noorden van Senegal. Hij droomt ervan ooit schrijver te worden en raakt geïnspireerd door het eerste boek van de Franse filmster Seydou Tall. Als hij erachter komt dat Tall in Dakar is om zijn boek te promoten, besluit hij de lange tocht van 387 kilometer af te leggen om zijn idool te ontmoeten. Tall raakt onder de indruk van de ambities, die Yao heeft en besluit hem persoonlijk weer naar huis te brengen. Dan volgt een road-trip, die niet alleen een diepe indruk op Yao maakt, maar vooral ook op Seydou, die voor het eerst een tocht maakt door het land waar hij oorspronkelijk vandaan komt.

Praktisch
De inloop is vanaf 17.00 uur in het café van The Colour Kitchen. Om 17.30 uur staat het voorgerecht klaar. De entree is € 32,50 inclusief driegangendiner en film, maar exclusief drankjes. Vol is echt vol! Reserveren kan via zuilen@thecolourkitchen.com.

Ook interessant