• player laden...

We zijn de zomervakantie ermee begonnen en gaan de zomervakantie er weer mee afsluiten! Met heel veel plezier nodigen we jullie uit voor het tweede ‘anderhalvemeter’ filmdiner.

Op  zondag 30 augustus 2020 wanen we ons nog even in het pittoreske, romantische Spanje. Maar pas op! Todos lo saben van de Iraanse regisseur Asghar Farhadi begint dan wel met een vrolijk bezoek van de in Argentinië wonende Laura aan haar geboortedorp in Spanje voor de bruiloft van haar zus, de idylle wordt bruut verstoord als de zestienjarige dochter van Laura tijdens het bruiloftsfeest ontvoerd wordt.

Spannend, maar de film gaat nog méér over de broosheid van een gemeenschap, die op het eerste gezicht warm en liefdevol lijkt. Er ontstaan wederzijdse twijfels, verdachtmakingen, familiegeheimen en oud zeer komt aan de oppervlakte.

Neem daarbij drie geweldige Spaanstalige acteurs: Penélope Cruz, Javier Bardem en Ricardo Darín en je weet dat je deze avond niet mag missen…

Praktisch
Je bent vanaf 17.00 uur welkom in het café van The Colour Kitchen. De entree is €29,50 inclusief driegangendiner en film, maar exclusief drankjes. Vanwege de RIVM-maatregelen kunnen wij slechts plaats bieden aan een beperkt aantal bezoekers. Vol is dus echt vol. Reserveren kan via de ticketbutton in het rechtermenu of door te bellen naar 030-2230023.

Ook interessant