Zin in prachtige beelden, lekker eten én een goed gevoel?

Reserveer dan een plekje voor het filmdiner met de Franse film Délicieux. Waan je in de dagen net voor de Franse Revolutie en geniet van een ‘delicious’ driegangendiner van The Colour Kitchen.

Wanneer kok Pierre Manceron zijn adellijke werkgever en diens gasten een nieuw gerecht voorzet, wordt hij op staande voet ontslagen. Met eten dient men niet te spotten. De bourgondische Manceron en zijn vegetarische zoon Benjamin vluchten naar het platteland om een herberg te runnen. Als de mysterieuze Louise arriveert, blijkt zij in staat Manceron weer met plezier te laten koken. Het duurt niet lang of de kok tovert de herberg om in een gastronomisch paradijs: het allereerste Franse restaurant! Terwijl de Franse adel vast blijft houden aan het verleden, laat Délicieux zien dat de revolutie aanstaande is en begint in de keuken.

Praktisch

De inloop is vanaf 17:00 in het café van The Colour Kitchen. Om 17:30 staat het voorgerecht klaar. De entree is € 32,50 inclusief driegangendiner en film, exclusief drankjes. Reserveren kan via de ticket-button in het rechtermenu of door te bellen naar 030-2230023. Geef aan met hoeveel personen je wilt komen, en of er rekening moet worden gehouden met voedselallergieën.

Ook interessant