We trappen het Filmdiner in Zuilen 2020 af met de zinderende film Celle Que Vous Croyez, een spannend Frans drama, waarin vijftiger Claire (een ijzersterke rol van Juliette Binoche) zichzelf na een gestrand huwelijk weer moet herpakken.

Een film over liefde, ouder worden en zelfacceptatie.

Juliette Binoche schittert als Claire, een gescheiden vijftiger met een succesvolle carrière als docent. Nadat haar jonge geliefde Ludo (Guillaume Gouix) haar laat zitten, doet ze zich online voor als iemand anders om hem te begluren. Claire verandert online in Clara, een prachtige jonge vrouw van 24.

Wanneer Claire in contact komt met Ludo’s vriend Alex (François Civil), vallen de twee al snel als een blok voor elkaar. Ook al speelt alles zich af in een virtuele wereld, de gevoelens zijn levensecht. Maar wanneer Alex aanstuurt op een ontmoeting, weet Claire zich geen raad. Celle Que Vous Croyez is een romantisch en spannend verhaal waarin realiteit en leugen steeds meer in elkaar overlopen.

U bent vanaf 17.00 uur welkom in het café van The Colour Kitchen. Het voorgerecht staat om 17.30 uur klaar. De entree is €29,50 inclusief driegangendiner en film (exclusief drankjes). Mis deze plezierige en sympathieke filmvertoning niet.

Reserveren kan via zuilen@thecolourkitchen.com of 030-2230023

Ook interessant