Eid Bazaar is terug!

Kom langs op deze bazaar die we speciaal voor Eid organiseren. Dit keer een speciale Family Edition. Geniet van een zorgeloze winkelervaring op onze Eid Bazaar waar je al jouw benodigdheden voor Eid op één plek kunt vinden! Ontdek de perfecte Eid-look met stijlvolle, uitgebreide collectie outfits, sieraden, sfeervolle decoraties en heerlijke lekkernijen. Vind het perfecte cadeau voor je dierbaren; van handgemaakte ambachten tot gepersonaliseerde items, er is voor elk wat wils, allemaal op één locatie!

  • Geen zin om te koken? Neem gerechten mee voor de iftar;
  • Shop jouw Eid-outfit;
  • Sla Eid-cadeaus in voor jouw dierbaren;
  • Laat je handen mooi versieren met henna!

Over Fesination

Sihems ‘Van Alle Markten Thuis’ heeft een frisse nieuwe richting gekozen en gaat door als Fesination. Samen met Fouad vormt Sihem nu een sterk team. De Fes uit Fesination staat dan ook voor Fouad en Sihem. Samen organiseren zij al ruim 5 jaar evenementen in diverse steden in Nederland. Gestart met kleine lokale buurtmarktjes en uitgegroeid tot bazaars variërend van 20 tot 80 standhouders.

Daarnaast verwijst het naar de stad Fes bekend om de souks/markten, de eindeloze labyrinten met divers handelswaar. Op de markten in Fes komen handel en ambacht samen. Je vindt er handgemaakte slippers, tassen, tapijten, kleding, kroonluchters, etenswaren en zoveel meer. De straten staan vol met kleurrijke kraampjes. Het is absoluut de perfecte plek om te slagen voor al jouw inkopen. De markten in Fes zijn dan ook een ‘inspiration’ voor hun bazaars, waarbij zij de levendigheid van daar naar hier halen.

Dus kom langs als bezoeker of meld je aan als standhouder voor ons evenement! Meer informatie vind je op de website.

Als Eid-cadeau is toegang gratis, maar meld je wel even aan via deze link.

Ook interessant