Van 10 november tot 1 december hangt het werk van Buuf Buur in ZIMIHC theater Wittevrouwen. Dit is de tweede expositie vanuit het nieuwe programma ZIMIHC Kunstgras.

Buuf Buur is een Utrechtse illustrator en kunstenaar die haar stijl als “moderne Escher” omschrijft. Haar illustraties bestaan uit desoriënterende landschappen en infrastructuur. Hierdoor laat ze verwarrende en psychedelische werelden ontstaan. Het gevoel van oneindigheid en continuïteit is leidend in het werk.

Buuf Buur laat de aanwezigheid van personages binnen haar kunstwerken buiten beschouwing en nodigt daarom jou, de mensen, uit om de hoofdpersoon van het verhaal te worden. Zo laat ze je ronddwalen door de plekken die nog ontdekt moeten worden.

Opening expositie

Wees er als eerste bij en kom op vrijdag 10 november naar de feestelijke opening van deze expositie.  Daarna ben je ook tot en met 1 december tijdens openingstijden van ZIMIHC theater Wittevrouwen welkom om het werk te bekijken.

Meer over Buuf Buur

Instagram: #buuf_buur
Website: https://buufbuur.com

Over Kunstgras

Kunstgras (Instagram) is een nieuw initiatief van ZIMIHC theater Wittevrouwen. Elke maand kun je in onze foyer een expositie van een fonkelnieuwe (street) artist bekijken. Want waarom zou je street art niet ook gewoon in een theaterfoyer kunnen vinden?

Ook interessant