Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is Bij de Steef gesloten. Hierdoor kun je de expositie van het project Verbonden Verhalen op dit moment niet komen bezoeken en bewonderen.

We hopen op een later moment alsnog de expositie feestelijk te openen, en iedereen gedurende een maand welkom te heten om de prints te bewonderen, het boek door te bladeren en deze laatste wellicht te kopen.

Voor diegene die niet kunnen wachten: het boek kan je voor €19,- wel al bestellen! Stuur hiervoor een mailtje naar: mark@hethuisvanbetekenis.org (Mark Schalken )

 

In het project Verbonden Verhalen van Het Huis van Betekenis ontmoetten acht tekenaars acht inwoners van Utrecht Overvecht. Nieuwe inwoners, die hier bijvoorbeeld als vluchteling zijn komen wonen. Maar ook ouderen die er soms al zestig jaar wonen. Iedereen heeft een eigen verhaal.

De tekenaars vroegen, luisterden, keken en lieten hun verbeelding los. Ze maakten beeldverhalen over koffiedames en Eritrese recepten; over diamond painting en pelgrimstochten; over de gevangenis in Homs en de speeltuin in Overvecht.

Het resultaat van deze bijzondere samenwerking is te zien in een prachtig boek en een reizende expositie. Samen laten ze zien hoe je met tekeningen maatschappelijke verhalen kunt vertellen die het hart raken.

De expositie is #gratis te bezoeken op werkdagen van 9.00-17.00 uur. Op vrijdag 13 maart is de feestelijke opening van de expositie in ons café tijdens de Borrel en meer Bij de Steef! Tekenaars en bewoners zijn aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

Voor meer informatie kijk op: www.verbondenverhalen.nl

Ook interessant