Wat is Urban Sketching?
Urban Sketching wordt bedreven door tienduizenden mensen over de hele wereld: we tekenen op locatie, binnen of buiten, vastleggend wat we zien door directe observatie op plekken waar we leven en de plaatsen die we bezoeken.
 
Utrecht Urban Sketchers
Is een groep tekenaars, van diverse niveaus en leeftijden, met voorliefde voor Utrecht en die communiceert via de Facebookgroep “Utrecht Urban Sketchers”. Regelmatig worden events (Sketchcrawls) georganiseerd om zo de ‘eenzame’ tekenactiviteit om te zetten in een groepsgebeurtenis. Mensen komen voor een paar uur samen met schetsboeken en tekenmateriaal op een afgesproken plek. We tekenen en delen tips over technieken en materialen. Aan het eind van de sessie bekijken we elkaars werk en wisselen ervaringen uit. Soms wordt er nog een consumptie genuttigd.
 
Expositie / informatie
Graag willen wij door deze expositie de resultaten tonen welke gemaakt zijn door de Utrecht Urban Sketchers. Lijkt het je leuk om mee te doen? Wordt dan lid van onze groep. Als je je daar opgeeft, blijf je op de hoogte van de plaatselijke activiteiten.
Geeft niets als je niet goed bent. Het is leuk om samen te tekenen. De Sketchcrawls zijn gratis, neem wel je eigen spulletjes mee en geef je op bij het Facebook evenement zodat wij weten op hoeveel personen wij kunnen rekenen.

Ook interessant