Van 16 november 2018 t/m 4 januari 2019 was er een expositie van het collectief Mouse&House in ZIMIHC theater Wittevrouwen. De urban art is gemaakt door Sara Montero en Tiddo Evenhuis.

Mouse&House
Het collectief Mouse&House maakt urban art en bestaat uit de kunstenaars Sara Montero en Tiddo Evenhuis. Ze gaan graag speels met de straat om. Met hun visuele verhalen willen ze een prikkelend dialoog met het publiek tot stand brengen. Tiddo en Sara experimenteren niet alleen met hun kunstwerken, maar ook met de ruimte waar de kunst zich bevindt. Ze willen namelijk graag dat die twee elkaar wederzijds beïnvloeden.

Expositie
De kunstenaars van Mouse&House zijn speels. Ze stappen graag uit hun comfortzone en experimenteren met diverse technieken. Deze tentoonstelling bestond uit (bewerkte) versies van werken die ze de afgelopen jaren in Europese steden hebben geplaatst. Er hing stencil art, wat traditioneel gezien doet denken aan urban art en straatkunst. Daarnaast ze lieten ook collages en werk met gemengde technieken zien.

Ook interessant