Mariëtte van Waard en Sylé van Olst zijn twee kunstenaars die allebei een fascinatie hebben voor het verborgene en in hun werk zoeken naar een diepere werkelijkheid.

Mariëtte fotografeert vooral de andere wereld. Een parallel universum dat verborgen ligt net onder de oppervlakte van het zichtbare. Een gedroomde wereld waar alles mogelijk is. Deze wereld wil ze zichtbaar maken, de droom delen en het bewustzijn creëren dat er meer is dan wat we zien. De natuur, ons aardse thuis, vormt de basis. Wij zijn met haar en met elkaar verbonden. Vanuit dit gevoel probeert Mariëtte de sfeer van een plek vast te leggen. Doordat je niet direct weet wat je ziet, ontstaat er ruimte voor je verbeelding. Een nieuwe manier om naar de werkelijkheid te kijken. Zo groeit haar werk met je mee.

Het werk van Sylé gaat over een innerlijke zoektocht die zowel persoonlijk als universeel kan zijn. Haar werk exploreert themas als verdriet, isolatie en verlangen, maar gaat uiteindelijk ten diepste over verbinding, ware liefde en devotie. Ze haalt haar inspiratie uit de schoonheid van de schepping, menselijke relaties en het ontzagwekkende mysterie van de Ene. 

Ook interessant