Van 6 mei t/m 16 juni exposeert Maarten Streefland een selectie van zijn werk in de foyer van ZIMIHC theater Zuilen.

Op de expositie “Verlies en Verlangen” zijn tekeningen, schilderijen en grafisch werk te zien die zowel de mooiste als de donkerste kant van de liefde tussen twee mensen tonen. Het grote geluk van het samen zijn, maar ook de rouw om het gemis van de overleden partner en het omgaan met de leegte waarin de ander achterblijft. Het verlangen naar wat is geweest en niet meer terug zal komen. Maar ook het verlangen naar wat nog komen zal.

Op zondag 12 mei kun je van 17:00 tot 20:00 de feestelijke opening van deze expositie bijwonen.

Maarten Streefland studeerde in 1999 af op de HKU in de richting autonoom schilderen. Buiten zijn werkzaamheden als decorbouwer en theatertechnicus, is hij na zijn afstuderen altijd zijn eigen werk blijven maken. Series van tekeningen en schilderijen over verschillende thema’s waarbinnen vrouwen en portretten een terugkerend onderwerp zijn. Sinds kort is hij begonnen met het maken van zeefdrukken, waar op deze expositie de eerste resultaten van te zien zullen zijn. Maarten woont en werkt in Utrecht.

De foyer is toegankelijk tijdens kantooruren en voorstellingen. Zeker weten of je terecht kunt om de expositie te bekijken? Bel dan even naar het theater via 030 276 2527.

Ook interessant