Door de hele regio Utrecht organiseert Kunstbende (gratis) workshops, open podia, kick-offs en try-outs voor creatieve jongeren van 13 t/m 18 jaar.

Ben jij na de workshops en try-outs klaar om het podium op te gaan? Dan zien we je in de voorronde waar jongeren binnen alle categorieën hun zelfgemaakte werk aan een professionele jury mogen laten zien. Per categorie worden er drie winnaars gekozen die een coachingstraject op maat krijgen. Drie deelnemers vanuit Kunstbende Utrecht binnen de categorie expo hebben een expositieplek bij ZIMIHC gewonnen.

Yvonne Krijgsman heeft drie schilderijen gemaakt. Elk schilderij verbeeldt een gevolg van het verdrukken van emoties. Meer van haar werk zien? Check www.instagram.com/ykxertras.art

Yannick Volckmar heeft zes foto’s geëxposeerd. De foto’s zijn allemaal gemaakt tijdens vakanties in Europa. Soms manipuleert hij zijn foto’s met photoshop. Meer van zijn werk zien? Check www.instagram.com/photicee.

Nanou Bloemendaal heeft een schilderij gemaakt geïnspireerd door de verhalen die haar moeder haar vertelde over haar reizen naar Pakistan en India. Het werk is een onderdeel van een serie portretten van vergeten kinderen.

Ook interessant