Drie jonge kunstenaars van Kunstbende exposeren van 8 december t/m 1 januari in ZIMIHC theater Wittevrouwen.

Tijdens openingstijden van het theater kun je het werk van Mabel Rooijakkers (Instagram), Lenny van Hout (Instagram) en Rosa Bakker (Instagram) komen bewonderen.

Mabel Rooijakkers

Titel expositie: “Spiegeling”

“Ontdek mijn serie kunstwerken, waarin ik mijn persoonlijke reis van baby tot nu verken. Met een conceptuele benadering en inspiratie uit mijn moeilijke jeugd, heb ik momenten uitgelicht in tekeningen en schilderijen om ze een betekenisvolle plek te geven. Deze werken vormen een eerbetoon aan mijn veerkracht en nodigen de kijker uit om te reflecteren op de complexiteit van menselijke ervaringen en persoonlijke groei.”

Lenny van Hout

“Kunst met een boodschap waar je zowel om kan lachen als huilen. Van de drang tot de dood tot de drang naar seks. Van onzekerheid in de discotheek op een vrijdagavond tot de keiharde realiteit in je strot geduwd. In mijn wereld is alles bespreekbaar en hoef je je nergens voor te schamen, want dat doe ik al ;-)”

Over Kunstbende

Kunstbende is dé plek waar je andere jonge makers ontmoet en nieuwe skills leert in Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Kunstbende.nl is jouw startpunt: meld je aan als member en krijg exclusieve toegang tot tutorials van de creatiefste masters! Hier vind je ook toffe workshops van professionals die je feedback geven. Check de oproepen van andere members en organisaties op het prikbord! Liever meteen het podium op? Meld je snel aan voor een voorronde bij jou de buurt.

Ook interessant