Beeldend kunstenares Beatrijs Wind viert 6 jaar Poskuns.

Beatrijs Wind wijdt een tentoonstelling en een boek aan 6 jaar Poskuns. Voor Beatrijs is Poskuns een manier om te spreken, te verbeelden, om contact te maken en te verbinden. Poskuns bestaat bij de gratie van nieuwsgierige abonnees die graag één keer per maand kunst in hun brievenbus willen ontvangen. Een kijkje in de keuken, een poging tot een overzicht en het vieren van een ruime schare aan technieken en mogelijkheden om iedere maand weer iets op A5-formaat in allerlei brievenbussen te laten landen.

Te zien is niet alleen een selectie van 72 Poskuns-edities uit de afgelopen 6 jaar, maar ook originele hout- en linosnedes, inkttekeningen en mixed media.

Over Beatrijs Wind

Beeldend kunstenares Beatrijs Wind is een maker. Heel langzaam en precies. Of snel en wild in een ommezien iets neerzetten. In haar praktijk van de afgelopen 30 jaar als beeldend kunstenares heeft ze geleerd hoe belangrijk het is zichzelf het plezier toe te staan van het maken en het ‘niet te weten’. Plezier hebben zonder dat je weet waar het heengaat. Leer meer over haar en haar werk tijdens deze bijzondere expositie. Klik hier voor meer info over Poskuns.

Voor het boek dat is verschenen over 6 jaar Poskuns staan 4 presentaties gepland:

  • Zondag 13 september, 15.00 – 18.00 uur (UITVERKOCHT)
  • Zaterdag 26 september, 16.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag 9 oktober, 19.00 – 21.00 uur
  • Woensdag 21 oktober, 19.00 – 21.00 uur

Beatrijs geeft op deze data ook een kleine rondleiding met een hapje en een drankje.

Exposities zijn gratis te bezoeken. Reserveren is wel verplicht. Dit kan via de ‘Bestel tickets’ knop.

Ook interessant