Een zwerm koeien. Een vertelvoorstelling met film en muziek voor het hele gezin (4+)

                                                 
Een zwerm koeien gaat over wie je bent en wat je later graag wilt worden. Maar ook al doe je nog zo je best, soms lukt het gewoon niet. Is dat erg? Helemaal niet. Het is veel erger als je met je wortels vast zit in de grond! Maar het gaat ook over hoeveel geluk er in één klavertje kan zitten, over dat bang zijn soms heel slim kan zijn en er zit ook één kikker in.

Een zwerm koeien is een gloednieuw verhaal geschreven door Andries Wijnker en op muziek gezet door Maartje Simons. Live zullen verteller Peter Dupont en Maartje Simons het verhaal gaan spelen met animatie stop-motion filmpjes als bijzondere toevoeging. Zo zal op een levendige en speelse manier dit maffe moderne sprookje tot leven komen en hoor je een onzichtbare bigand wat ervoor zorgt dat het geheel een spannend tintje krijgt. Het publiek zal niet stil zitten, want ze worden hier en daar ingezet en dragen bij aan het vertellen van het verhaal.

Een zwerm koeien is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (en is stiekem ook heel leuk voor volwassenen). De voorstelling duurt ongeveer 40 minuten.

Tekst en afwerking film: Andries Wijnker
Muziek, techniek, illustraties, animatie en regie: Maartje Simons
Vertelling en kostuums: Peter Dupont
Decor en animatie: Xenia Gottenkieny
Animatie: Manfred Gstrein

Aansluitend aan de voorstelling is het mogelijk om pannekoeken te eten door middel van  voorinschrijving via m.haverkamp@zimihc.nl. Kosten € 7,50 per persoon.

Facebook evenement

Ook interessant