Speciaal voor koordirigenten in Utrecht en omgeving organiseert ZIMIHC het digitaal dirigentencafé! Dinsdag 28 april ben je weer vanaf 10.00 uur van harte welkom.

Vanwege de maatregelen rond het Coronavirus voor de tweede keer een aangepaste, digitale versie van het dirigentencafé. Uiteraard gaan we het hebben over hoe je als dirigent omgaat met de nieuwe situatie waarin repeteren met een koor een stuk lastiger is en hoe je in de nieuwe ‘anderhalve meter’ werkelijkheid met je koor aan de slag kunt.
Net als anders modereert ZIMIHC het café zodat iedereen aan bod komt.
Wel nieuw voor deze variant: aanmelding verplicht (en voor de koffie moet je deze keer helaas zelf zorgen). Je krijgt 15 minuten voor de start van het café per mail een ZOOM link om deel te nemen.

Verplichte aanmelding via deze link. Je krijgt maandag 27 april een bevestiging van je aanmelding.

Het idee voor het dirigentencafé is ontstaan vanuit gesprekken met diverse dirigenten in Utrecht en daarbuiten. Met het café willen we een plek te creëren waar ontmoeting en uitwisseling kan plaatsvinden.

Utrecht Zingt
Het dirigentencafé is onderdeel van het programma Utrecht Zingt, een meerjarig programma om koormuziek in Utrecht te ondersteunen en promoten.

Ook interessant