Speciaal voor koordirigenten in Utrecht en omgeving organiseert ZIMIHC een dirigentencafé in ZIMIHC theater Wittevrouwen.
Dit keer staat het onderwerp repertoire centraal: waar haal je repertoire vandaan, hoe vernieuw je repertoire, hoe zorg je dat je het koor motiveert voor repertoire en waar heb je zelf behoefte aan wat betreft repertoire?

Aanmelden is fijn, maar niet noodzakelijk.

Het eerste uur is er een korte kennismaking en kun je alvast een vraag op tafel leggen voor je collega’s. Daarna praten we met elkaar over het onderwerp ‘repertoire’.
Het tweede uur staat is bedoeld om verder kennis te maken met elkaar en informatie uit te wisselen. Je helpt dan collega dirigenten om hun vraag uit het eerste uur te beantwoorden en krijgt, hopen we, van hen antwoord op jouw vragen.

Utrecht Zingt
Het dirigentencafé is onderdeel van het programma Utrecht Zingt, een meerjarig programma om koormuziek in Utrecht te ondersteunen en te promoten. Het idee voor het dirigentencafé is ontstaan vanuit gesprekken met diverse dirigenten in Utrecht en daarbuiten. De bedoeling is om een plek te creëren waar ontmoeting en uitwisseling kan plaatsvinden.

Ook interessant