Zaterdag 7 februari 2015
20.00 uur

Denise Jannah & Charli Green presenteren
“A Glimpse Into Our Soul”

Op 7 februari verwarmen meeslepende en swingende jazzklanken van Denise Jannah en The Charli Green Bigband de grote zaal in Stefanus. De combinatie van haar volle, warme stem en toegankelijke uitstraling maakt Denise Jannah een uitzonderlijke zangeres die je meeneemt in haar verhaal en je zo een ‘glimpse into her soul’ geeft. De dynamiek tussen Denise Jannah en de Charli Green Bigband nodigt je uit om mee te genieten van deze muzikale chemie.

Denise Jannah

De in Utrecht wonende Denise Jannah werd als eerste Nederlandse zangeres gecontracteerd door het bekende Jazzlabel Blue Note Records en won in 1994 haar eerste Edison Award. Inmiddels heeft Denise Jannah door haar ruime ervaring, zowel nationaal als internationaal een aanzienlijke reputatie opgebouwd waardoor zij een veelgevraagde jazzzangeres is.

Charli Green

Geboren in Memphis Tennessee, groeide Charli Green op in het kloppende hart van de jazzmuziek. Geïnspireerd en beïnvloed door The Big Band als instituut, groeide bij Charli Green al snel de overtuiging dat een bigband een aanmoedigend platform biedt voor muzikanten om zich in samenwerkingsverband verder te ontplooien. Zijn ruime ervaring in de jazzmuziek en passie voor bigbands leidden tot het ontstaan van The Charli Green Bigband. De band, bestaande uit 17 professionele musici, brengt onder leiding van de bevlogen trompettist, arrangeur en componist een energiek en geheel eigen geluid ten gehore.

Actie Cultuurkaart Overvecht: 50% korting op entree. Korting wordt bij de ingang verrekend op vertoon van de bon.

Ook interessant