‘Centrum’ is een muzikale theatervoorstelling van De Stutters, de doorlopende theatergroep van STUT Theater.

Klaar om te gaan? Het Centrum wacht!

Het Centrum in De Grote Stad is een bruisende plek vol kleur, muziek en verrassingen. Hier kun je alles doen wat je hartje begeert, van dansen tot winkelen, van leren tot spelen. Maar het Centrum is niet voor iedereen weggelegd. Alleen degenen die de lange, smalle weg durven te volgen en zich niet laten afleiden door de grijze gebouwen, de onechte mensen en de lawaaierige muziek, zullen het Centrum bereiken.

STUT Theater maakt community theater vanuit een maatschappelijke urgentie, met spelers die geen professionele acteurs zijn, maar binding hebben met de thematiek. De Stutters is een diverse groep theaterliefhebbers die hun eigen verhalen op het toneel brengt. Sommigen hebben met andere STUT projecten meegedaan, sommigen zijn er voor het eerst bij.

In deze voorstelling zoeken ze naar hun eigen centrum, met behulp van theater en muziek. Lukt het ze om zichzelf te zijn in De Grote Stad?

Op zondag 24 september kun je de voorstelling ook bijwonen. Voorafgaand aan die voorstelling zijn er workshops voor wie kennis wil maken met STUT of met (fysiek) theater en storytelling (aanmelden verplicht).

Credits

Spelers: Annelies, Bobby, Daniëlle, Fedde, Fae, Gülhan, Heleen, Inês, Jolanda, Nancy, Pieter-Paul, Ricardo, Sahhanim, Sharsell, Sofie
Regie & Muziek: Ruben Bosch en Sam Haug
Aritstieke leiding: Elke Steenstra
Vormgeving: Zarah Ruwhof

Ook interessant