De hardste dans battles, showcases en workshops komen eraan. Kom gezellig kijken of doe mee!

Vrijdag 23 december staat ZIMIHC theater Stefanus bol van dans! We starten de dag met twee workshops die worden gegeven door de top uit de dans scene. Daarna kun je kijken naar indrukwekkende showcases van oud-studenten van Dé Dansopleiding. Met genoeg inspiratie opgedaan tijdens de workshops en showcases gaan we door naar de battles. Er zijn twee categorieën: All Style en Hip-Hop. Let op: voor beide categorieën is plek voor maximaal 75 registraties. De line-up zal bestaan uit de beste judges, dj’s en hosts. Een toffe edge: voor beide categorieën hebben we battle guests uitgenodigd die jouw skills tot het uiterste gaan pushen! Niet alleen de winnaars, maar ook de tweede, derde en vierde plek gaan naar huis met een geldprijs! Ben je na de battles nog steeds niet uitgedanst? Blijf dan ook gezellig bij de afterparty!

Entree en deelname van de workshops, battles en showcases is volledig gratis. Inschrijven voor de battle kan op de dag zelf of van te voren door een bericht te sturen.

Inschrijven voor de workshops kan alleen van te voren door een bericht te sturen! Je krijgt altijd bevestiging van inschrijving.

Ook interessant