ZIMIHC theater Wittevrouwen biedt elke maand een culturele wandeling voor mensen boven de 55 aan. Gezonde activiteiten waarvoor je graag de deur uit gaat!

Neem deze maand deel aan een wandeling langs drie theaters in de wijk: ZIMIHC theater Wittevrouwen, Stadschouwburg Utrecht en Theaterhuis de Berenkuil. In elk theater trakteert Kunstbende Utrecht op korte optredens van Kunstbende artiesten in een van de verschillende categorieën.

Over de wandeling

Kunstbende Utrecht stimuleert jong creatief talent zichzelf te ontwikkelen in de categorieën dans, DJ, expo, fashion, film, muziek, taal & theater. Een paar van deze talenten ontmoeten jullie op deze route. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

Over de Beweegvriendelijke wijk

Deze wandelingen worden aangeboden in het kader van de Beweegvriendelijke wijk. De beweegvriendelijke wijk daagt bewoners van Utrecht Noordoost uit fysiek, sociaal én geestelijk fit te blijven. Een initiatief van Buurtteams Utrecht in samenwerking met Beter Thuis, Uzelf, USV Hercules en Cosbo Stad Utrecht.

Lees meer over Beweegvriendelijke wijk.
Lees meer over Kunstbende Utrecht.
Lees meer over Stadschouwburg Utrecht.
Lees meer over Theaterhuis de Berenkuil.

Ook interessant