Ruil je (oude) kleding tijdens de KledingSwop

Heb je ook zoveel kleding in je kast die je nooit meer draagt of nooit gedragen hebt? Ruil jouw kleding in voor andermans juweeltjes! kom gratis en voor niets een leuke nieuwe “tweedehands” outfit scoren in het kledingruilcafé onder het genot van een drankje.

Vrijdag 12 oktober van 20:00 – 22:30 uur is er weer een supergezellige ShWOP TILL YOU DROP in de foyer van ZIMIHC theater Zuilen. Voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je leuke en draagbare kleding/schoenen/ tassen inbrengt.

Kleding aanleveren kan twee weken voor de “Shop en Swop” op vrijdag 28 september in het Cultuurcafé bij Saskia van der Galie tussen 17:00 en 18:30 uur.

Dus duik snel je kledingkast in en vul een tas(sen) met toffe nog draagbare kleding en lever het in. Graag herfst/winterkleding en een goede graadmeter is: zou je het zelf nog willen dragen als dat kon dan is het geschikt voor de “Swop”. Dan wordt de ruilwaarde van je kleding bepaald (in je kleding komt een etiketje met daarop de ruilwaarde: 1,2 of 3 muntjes ) en op de avond zelf, 12 oktober vanaf 20:00 uur, ligt er een envelop met “ruilmuntjes” voor je klaar al naar gelang de “swopwaarde” van je ingebrachte kleren. En met je muntjes kun je dus weer nieuwe kleding uitzoeken. De mensen die nog muntjes hebben van de vorige keren kunnen gewoon langskomen om kleding te swoppen maar nieuwe inbreng is heel erg welkom!

Ook interessant