Op 14 februari vindt de Actieve Burenborrel in het Zuilen Deelt Café plaats. Een gezellige avond met een serieuze bedoel

Op 14 februari vindt de Actieve Burenborrel in het Zuilen Deelt Café plaats. Een gezellige avond met een serieuze bedoeling: het in standhouden van de vele leuke evenementen die er jaarlijks in Zuilen worden georganiseerd.

Kom ook op donderdag 14 februari van 19.30-21.30 naar de foyer van ZIMIHC theater Zuilen en denk mee over hoe we onze mooie evenementen in stand houden!

Er zijn veel momenten van ontmoeting en verbinding in ons ‘stadsdorp’ Zuilen. Denk aan de kindervrijmarkt op Koningsdag, de Dodenherdenking op 4 mei, het ZON-festival, Halloween en Sint Maarten, American Day in het Julianapark, de Sinterklaasintocht en Kerst in het Julianapark.

Al die mooie momenten worden door bewonersgroepen georganiseerd. Maar dat is ook kwetsbaar. Op deze actieve Burenborrel kijken we samen hoe we de evenementen levend kunnen houden en het elkaar gemakkelijker kunnen maken. We hopen ook dat actieve buren die wel willen meehelpen aan (sommige) evenementen, in groten getale komen! Misschien heb jij wel hét idee hoe het beter en gemakkelijker kan?

We kijken naar vragen als:
– Hoe lukt het om het geld rond te krijgen, en de vergunning?
– Zijn er voldoende vrijwilligers? Hoe krijg je verkeersregelaars of EHBO? Waar kunnen we samenwerken?
– Had de PR niet beter gekund? Kunnen we elkaar daarmee versterken?
– Welke rol speelt de gemeente? Worden de eisen en procedures niet te groot?
– Kan een feest nog inclusiever, staat het wel open voor iedereen?

In de voorbereiding van de bijeenkomst zijn mensen betrokken van o.a. van Stichting Gemeenschap Zuilen/Oranjecomité, Zo is Zuilen, Bewonersactiviteiten Zuilen, Comité Julianapark, Muziek in de Wijk, ZIMIHC en Kracht van Zuilen.

Ook interessant