Maak samen muziek, kruip in de huid van een ander met improv theater of werk aan je schildervaardigheden tijdens één van de ZIMIHC Creatief Café workshops.

Wil je liever kijken in plaats van maken, dan kun je ook naar voorstellingen of exposities toe. Heb je vooral zin in een kop koffie en een gezellig babbeltje met je buurtgenoten? Ook dan ben je ook van harte welkom! Iedere woensdagochtend kun je bij ons binnenlopen.

Deze week op de planning:
10:30 uur: de Buurtband
10:30 uur: Open atelier met Jolijn de Wolf
11:45 uur: Speelkwartier!

Workshopserie: Zijn met jezelf & jezelf zijn met Jolijn de Wolf:
In deze serie verkennen we verschillende creatieve technieken en wordt je uitgenodigd om jouw eigen beeldtaal te vinden. Wie ben je, wat past bij jou en waar wordt je blij van? Leer jezelf en al jouw mooie kanten kennen tijdens het creatieve proces.

Workshop 5: Fragmentarisch zelfportret
We gaan aan de slag met het maken van een zelfportret, dat zal bestaan uit verschillende fragmenten. Allereerst kijken we naar kunstenaars die hun lichaam inzetten om kunst te maken en daarmee ook een statement maken voor zelfacceptatie, zoals Veronika Merklein, Eva Spierenburg en Yelene Myshco. Daarna gaan we aan de slag met een fragmentarisch zelfportret: het protret word niet een tradioneel portret, maar bestaat uit losse onderdelen die ieder op zich een deel van jouw karakter symboliseren, maar toch een geheel vormen. We gebruiken hierbij verschillende technieken.

Bekijk hier de flyer voor de maand mei.

Aanmelden is niet nodig. Wil je meer informatie?
Mail p.barnes@zimihc.nl 

Het Creatief Café is onderdeel van Hallo Buurt!, voorheen De Beweegvriendelijke Wijk. Dit is een initiatief speciaal voor 55-plussers uit Utrecht Noordoost om alleen of samen te bewegen en elkaar te ontmoeten.

Ook interessant