Foto’s: Karin Jonkers

Het gevoel van geluk dat je krijgt als je er voor de ander kunt zijn… Daar draait FREE om.

In de voorstelling “It takes a Child to Raise a Village / FREE” brengen kinderen en professionele artiesten het beste in elkaar naar boven.

We nodigen je dan ook met veel plezier uit voor deze bijzondere voorstelling. Een grote groep kinderen en jongeren uit Overvecht gaat daarin de hoofdrol spelen. Op het podium zie je bijzondere dingen, zoals freerunning en theater. We kunnen niet wachten om je te zien bij deze geweldige voorstelling! Samen met 4 acteurs, 2 freerunners en 2 muzikanten van Corpo Máquina Society geven ze je als volwassene het gevoel weer kind te zijn. Kom naar deze voorstelling kijken en voel hoe leuk het is om het kind in jezelf naar boven te halen en hoe fijn het is er voor de ander te zijn.

Praktisch

Doet jouw kind mee aan deze voorstelling? Zorg dat je kind om 13:00 uur bij ZIMIHC theater Stefanus is.
Deze voorstelling is ook te zien op 15 juni. Info en kaartjes daarvoor vind je hier.

Corpo Máquina Society

Kunst is van en voor iedereen, dat is het motto van Corpo Máquina Society. Kunst is een deel van ieder mens. In de voorstellingen van Corpo zie je veel beweging en dans terugkomen. Hun voorstellingen zijn ook bedoeld om ontmoetingen te maken. Ontmoetingen tussen het theater en de straat, jong en oud, talen, stijlen en meer. Als je een voorstelling van Corpo bezoekt of eraan meedoet op het podium, maak je mee hoe dans voor jou iets kan betekenen.

Zij maken FREE

Choreografie: Guilherme Miotto
Artiesten: Kim Boogaard, Tim van den Bos de Lucas, Shanaya Dap, Alex Fito Ayala, Merlijn De Meyer Engelbeen, Bob Ott
Muzikanten: Isaac Poels, Pedro Paixao
Toneelbeeld en kostuums: Anne Habermann
Licht: Erik van de Wijdeven
Dramaturg: Moos van den Broek

MoveZ Overvecht

De voorstelling is een onderdeel van het MoveZ Overvecht-programma. MoveZ is een samenwerking tussen ZIMIHC, Theater Kikker, de Dansers en deze keer ook Tweetakt.

Ook interessant