Tegenover hard werken staat een eerlijke vergoeding. Dat is logisch!

Toch is dat nog lang niet altijd overal de praktijk in de cultuur- en amateurkunstsector. Met de Code Fair Practice is er de laatste jaren veel aandacht gekomen voor een eerlijke, duurzame en transparante cultuursector.

Hoor jij de termen fair pay en fair practice ook steeds voorbij komen? Ben je benieuwd wat deze termen betekenen voor jouw initiatief, jouw werk of jouw beroepspraktijk? Of ben je op zoek naar concrete handvatten om de code toe te passen? Deze meet-up staat in het teken van kennisdeling. We delen praktijkervaringen, benoemen gezamenlijk drempels en uitdagingen en gaan hierover in gesprek.

Voor wie?

Voor mensen die werken in cultuureducatie, cultuurparticipatie of de amateurkunstsector. Of voor hen die betrokken zijn bij een stichting, vereniging of makerscollectief.

Programma

14:45 Inloop

15:00 Start programma

17:00 Einde programma

17:00 Netwerkborrel

Zij maken deze Meet-Up

ZIMIHC Connect slaat de handen ineen met Platform ACCT en Cultureon om Fair Pay in de cultuureducatie, cultuurparticipatie en amateurkunst concreet te maken. Deze meet-up wordt samen met hen en andere initiatieven in de sector vormgegeven.

Aanmelden

Toegang is gratis, aanmelden is verplicht. Vul hier het aanmeldformulier in voor de Meet-Up.

Ook interessant