Altijd verbonden met je overleden kind, jezelf en elkaar.

Ervaar het door de kracht van muziek, dans en meer, zoals verhalen van andere ouders.

Liefde, troost, inspiratie en hoop

Een avond waarbij alles rondom het verlies van kinderen er mag zijn. Alle emoties in alle kleuren. Niks is gek en alles kan. Het proces na het overlijden van je kind is een zoektocht. Een zoektocht in alles: je relatie, gezin, vrienden en familie, jezelf, je omgeving. De zoektocht naar ‘het nieuwe wij’.

Met ons theatrale concert Altijd Verbonden is het onze missie op alle fronten verbindingen te laten ontstaan, groeien, versterken en ontwikkelen. Je hebt je kind(eren) weer in het licht gezet, verbinding gemaakt met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Je hebt inspiratie opgedaan, je voelt de energie, je voelt je krachtiger en niet alleen. Voel de liefde voor je kind, voel de liefde van anderen en jezelf.

Wat kun je verwachten?

• Diverse sprekers, ervaringsdeskundigen delen hun ervaringen
• Muziek – met prachtige songteksten
• Dans – die je meeneemt in verschillende emoties en situaties
• Diverse beeldende kunst
• Een tas vol liefde – met liefdevolle cadeautjes
• We zetten alle kind(eren) in het licht. Daarvoor kun je ze specifiek opgeven met naam, foto/filmpje via dit emailadres.

Wie werken er mee

Onder begeleiding van een zes-koppige liveband onder leiding van Tom van de Heuvel (Drum: Vincent van Straten, Bas: Tom van de Heuvel, Gitaar: John Peters, Toetsen: Timo van Verseveld, Viool: Myrthe Kuipers, Cello: Pollyanna van de Graaf-Kramer) brengen Bienvinda Linscheer (moeder van Luke geboren op 11 februari 2021 en initiatiefneemster van de Wet van L.E.F.)

Koen Logtens, theaterschool eigenaar en broer van twee overleden zusjes, Naomi Vischer (verpleegkundige oncologie Radboud UMC), Sarissa Neyda, (moeder van Niñito, geboren op 21 april 2020), Willem Schenkelaars (producent) en presentatrice Daisy van Bekkum-van Sommeren (moeder van Tobias, en initiatiefneemster van dit concert) verzorgen een avondvullend muzikaal programma.  Zij worden ondersteund door acht professionele dansers en danseressen onder leiding van Minoe Bossink.

Daarnaast wordt het programma extra ondersteund met diverse ervaringsdeskundigen die op het gebied van verbinding met je overleden kind, met jezelf en elkaar hun ervaringen en expertise met je delen met onder andere Maartje Lute, moeder van Benja. Zij is eigenaresse van het bekende NEL-magazine, auteur van “Benja’s present”, podcastmaakster en trainer in diverse workshops over verbinding met je overleden kind. Ook komt Shanti Shiks spreken. Zij is moeder van Elfin, geboren op 11 augustus 2015 en overleden op 22 juli 2016, auteur van de boeken “Elfin” en “De kracht van zelfliefde”.

Ook interessant