Het is weer tijd om te lachen in Zuilen! Comedy Vibe is terug en brengt weer een fantastische line-up mee.

RAYEN PANDAY
In 2008 doet Zaandammer Rayen Panday (1983) voor het eerst stand-up comedy op een open podium, iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Daar werd hij benaderd om auditie te doen voor het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij in de finale de persoonlijkheidsprijs wint. Sindsdien is Rayen door heel het land te zien in theaters en op festivals. Ook internationaal heeft hij succes. Hij speelde in Estland, Denemarken, België, India, Frankrijk, Suriname, Curaçao, Aruba, Thailand en de Verenigde Staten. Door de herkenbaarheid van zijn verhalen, zijn typetjes en zang weet Rayen zowel in het Nederlands als in het Engels een breed publiek aan te spreken. Zijn eerste avondvullende voorstelling Drie Keer Rayen en zijn tweede show Vrijspraak zijn uitgezonden bij de VARA op NPO 3. Hierna volgt zijn derde programma Niet verder vertellen. Dit seizoen staat Ryan in de theaters met zijn vierde voorstelling ‘Fenomeen’.

HOWARD KOMPROE
Howard is sinds jaar en dag lid van het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain en de bedenker en drijvende kracht achter ‘de Lulverhalen’ en oneliner-programma ‘Padoem Patsss’. Hij is een graag geziene presentator op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. Met Caribbean Combo collega’s Murth Mossel, Jandino Asporaat, en Roué Verveer speelt hij o.a. AFAS en AHOY plat.

ESTHER VAN DER VOORT
Als comedian staat ze bekend om haar schaamteloze verhalen. En die heeft ze. Want als veertigplusser gaat het allang niet meer over ‘het is uit met mijn vriendje’, want de scheidingspapieren zijn al jaren geleden getekend. Esther haalt haar inspiratie uit haar 40+ jaar levenservaring: trouwen, scheiden, vier(!) kinderen in het gareel houden en daten alsof je nog maar een paar goede jaren hebt. Wat zomaar zo kan zijn.

HARRY GLÖTZBACH
Harry Glötzbach is een comedian van het Comedy Cafe die alle uithoeken van Nederland en België gezien heeft. Hij deed uitgebreide tours met zijn avondvullende cabaretshows, maar ook in comedy line-ups speelde hij op tal van plekken. Wat deze Amsterdammer bijzonder maakt is zijn enorme grapdichtheid. Harry is geen opgefokte comedian, maar één die zijn gevatte verhalen rustig ten tonele brengt. Dit doet hij met charme en met veel gevoel voor timing en spanningsopbouw.

Over Comedy Vibe
Comedy Vibe verzorgt de leukste en meest hilarische Stand up Comedy in Utrecht. Unieke comedians van jong talent tot toppers met een eigen Netflix Special komen hier performen. Elke editie zien wij het als ons doel om de zaal te vullen met een divers publiek en samen keihard te lachen!

Ook interessant