Football meets dance bij deze bijzondere voorstelling gemaakt met kinderen uit Overvecht!

Beweging, vrijheid en geluk. Met 5 dansers, 3 acteurs, 2 freestyle voetballers en 2 muzikanten brengt choreograaf Guilherme Miotto van Corpo Máquina Society een reizende voorstelling die in iedere stad waar hij landt ruimte biedt aan de levenslust en de drang tot spelen van een groep kinderen. Deze keer staat de voorstelling in het teken van jongeren uit Overvecht: zij maken samen met Guilherme de voorstelling!

De volwassenen in het gezelschap hebben als enige opdracht om de kinderen in het middelpunt te plaatsen. Dat levert een feest van intuïtie en gemeenschapszin op. Want kinderen weten de weg.

Corpo Máquina Society

Met oog voor interesses, talenten, vaardigheden en energieën die zich buiten opleidingen en instituten ontwikkelen, brengt Corpo Máquina Society het systeem, de straat en de kunst in dialoog met elkaar. In de ruimte tussen deze drie domeinen komen projecten tot leven. Zintuigen op scherp, voelen, bewegen, kijken. In de geconcentreerde communicatie van lichaam tot lichaam helpt de dans ons om elkaar beter te zien: zachter, opener, met nieuwsgierigheid en vertrouwen.

Deze voorstelling komt tot stand door samenwerking tussen theater Kikker en ZIMIHC.

Op 6 mei is er ook een voorstelling. Die vind je hier.

Ook interessant