Op zaterdag 20 april wordt de theaterzaal van het Vorstelijk Complex omgetoverd tot restaurant van allure, voor een avond met Chansons & Jazz Classics. Wij nemen je mee naar de traditionele clubs van Parijs, Berlijn, New York en New Orleans.

Onder het genot van een heerlijk diner, verzorgd door de medewerkers van The Colour Kitchen, kun je genieten van live jazz en chansons.

De mooiste jazzmelodieën en ensembles, geprogrammeerd door ZIMIHC theater Zuilen, vormen de swingende omlijsting van deze avond. In deze jaren ’20 jazz club komen oude tijden tot leven terwijl de sfeer en muziek ook weer helemaal van deze tijd zijn!

Deze muzikale avond willen wij graag met je beleven en mag je niet missen!

Programma

  • 18:00-18:45 Pierre et les Optimistes
  • 18:45-19:30 Three & One
  • 19:30-20:15 Elena Fernández
  • 20:15-21:00 Woody Jazz Trio

Inloop vanaf 17:45.

Tickets

De kaartverkoop is van start! Een ticket kost € 49,50, dit is inclusief concert en driegangendiner, en exclusief drankjes, die je na afloop kunt afrekenen.

Dress code

Niet verplicht maar wel gewaardeerd: feestelijke kleding!

Muzikanten

Pierre et les Optimistes
Spelen lieve liedjes, swingende tunes, zonnige vibes en zomerse grooves! Hun persoonlijke visie op mondiale muziek is geïnspireerd door Klassieke Jazz en Jazz Manouche, Franse chansons en Flamenco – en al het andere dat hun aandacht zou kunnen trekken.

Of het nu gaat om originele nummers of klassiekers aller tijden, ze streven ernaar om vreugde met de wereld te delen. Gevestigd in Utrecht hebben ze de afgelopen jaren een internationale aanhang ontwikkeld.

Pierre Laernoes – guitar & vocals
Myrthe van de Weetering – violin & vocals & double bass
Vincent Arp – double bass & tres

Elena Fernández
De betoverende stem van Elena Fernández zingt prachtige chansons afgewisseld met jazz en repertoire in haar moedertaal met gitaar begeleiding van Wouter Poot.

Elena Fernández – vocals
Wouter Poot – gitaar

Woody’s Jazz Trio
Dit jazzgitaar trio neemt je mee naar de jaren ’40 en ’50 met swingende tunes en warme jazz ballads.

Wouter Poot – gitaar & zang
Rico de Jeer – contrabas
Michiel Buijsse – drums

Three & One
Jazzkwartet onder leiding van Bert Damsma met mooie instrumentale jazzy klassiekers.

Ook interessant